skip to Main Content

Henstek is al ruim 30 jaar voor vele bedrijven een vertrouwde partner voor het verrichten van onderhoud-, reparatie- en constructiewerkzaamheden. Onze werkplaats is uitgerust met een modern machinepark om onze opdrachtgevers optimaal te kunnen bedienen. Aansluitend worden de geproduceerde producten op locatie gemonteerd, gerepareerd en/of aangepast.

Functie omschrijving:
De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

Profiel:
Als Tig lasser beschik je over de volgende kennis en vaardigheden:

  • LTS of MTS opleiding of gelijkwaardig, lasniveau 3/4;
  • Geldige lascertificaten;
  • VCA Basis;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is erg gewenst.

Henstek biedt een dynamische werkomgeving waarbij de mogelijkheid geboden wordt eigen inzichten toe te passen, eigen initiatief en persoonlijke inzet wordt dus zeer op prijs gesteld. Daarnaast staan collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer bij ons centraal.

We komen graag met je in contact als deze functie bij je past. Dit kan door te mailen naar post@henstek.nl of telefonisch contact op te nemen op telefoonnummer 024-6413649.