skip to Main Content

Henstek Wijchen BV weet wat een belangrijke eigenschap binnen de reparatie afdeling van is. Het is onze flexibiliteit en veelzijdigheid. Allerlei soorten machines op diverse locaties komen in aanmerking voor betrouwbaar en degelijk technisch onderhoud, reparatie en revisie. Door een zeer ruime ervaring en jarenlange kennis kunnen wij alle voorkomende reparatiewerkzaamheden optimaal uitvoeren. Zeer flexibel, snel en efficiënt kunnen reparaties aan machines worden uitgevoerd.

Wij hebben diverse specialiteiten één daarvan is het repareren van heftruckmasten en onderdelen, productiemachine onderdelen. Alle benodigde machines voor het repareren zijn bij ons aanwezig in de werkplaats.

Indien reparaties op locatie uitgevoerd moeten worden, komen onze servicewagens in actie. Deze zijn uitgerust met moderne gereedschappen en middelen.

De vakmensen en specialisten van Henstek Wijchen BV voeren volgens offerte of op basis van regie, onder eigen verantwoording en begeleiding, hun werkzaamheden tot volle tevredenheid van de opdrachtgever uit.