skip to Main Content

Verschillende markten waar Henstek actief is

Henstek Wijchen BV onder leiding van Henk Knuiman is voor vele bedrijven al meer dan 35 jaar een vertrouwde partner voor het verrichten van alle handen werkzaamheden in de metaalindustrie.

Naast het vervaardigen van kleine en grote producten in onze werkplaats is Henstek Wijchen BV ook de ideale partner op het gebied van projecten, reparatie en onderhoudswerkzaamheden op locatie. Door onze nauwe samenwerking met verschillende partijen in de metaal, elektrotechniek, engineering, hijs- en heftechniek en bouw gerelateerde bedrijven brengen wij de projecten van onze klanten tot een goed einde. Voor verschillende marktsegmenten levert Henstek gespecialiseerde producten. Voorbeelden van markten waar Henstek haar hoogwaardige roestvast-stalen constructies aan levert, zijn de voedingsmiddelenindustrie, de productieindustrie en de metaalindustrie. Verder is Henstek een vertrouwd gezicht bij diverse overheidsinstanties zoals gemeenten, universiteiten, waterschappen en het ministerie van verkeer en waterstaat.

Maar uiteraard wordt niet exclusief in die segmenten gewerkt, ook bij milieu toepassingen en in de verwarmingsindustrie heeft Henstek tevreden klanten.

Henstek heeft zich bewezen door het leveren van kwaliteit, degelijkheid en door gewoon te doen wat wordt afgesproken!In ons bedrijf zijn ruim 40 mensen werkzaam, die allemaal hun specifieke vakkennis bezitten om de onderhanden projecten perfect te laten verlopen.

Henstek verzorgt voor u onderhoud, reparatie, constructie, verspaning, lasersnijden, machinebouw, engineering, modificatie, installation & piping, turnkey-projecten en laad-transporttechniek.

Jarenlange ervaring garandeert de juiste oplossing in iedere situatie, maatwerk is onze tweede naam, snel inspringen op onverwachte situaties, mogelijkheid voor een 24 uur storingsservice met goede en moderne machines en gereedschappen.Voor Wijchense bedrijven zoals onder andere Berko, Modderkolk, Synprodo en Rafti is Henstek een derde hand in aanvulling op hun werkzaamheden.

Op het gebied van onderhoud maken de bedrijven Fermacell, Lincoln Smitweld, ARN BV, GDF SUEZ en Dura Vermeer veelal gebruik van de diensten van Henstek Wijchen BVDe werkzaamheden van Henstek bevinden zich hoofdzakelijk regionaal maar indien gewenst zijn we ook landelijk en internationaal van de partij.

Om onze klanten te kunnen bedienen kan Henstek altijd beroep doen op zijn personeel. Zij werken met goede inzet, passie en vakkennis, waarvan de klant dankbaar gebruik maakt.

Zij bepalen immers de kracht van het bedrijf.

Gericht op de toekomst staat de ontwikkeling van deze mensen en het bedrijf niet stil.

Zij worden herhaaldelijk bijgeschoold op de benodigde en gewenste vaktechnische kennis.

Naast ISO en VCA certificering is Henstek volop bezig met de nieuwe CE markering volgens NEN EN 1090 dat vanaf medio juli 2014 verplicht is voor alle bedrijven in de metaal.

Henstek zal vanaf deze datum uw gecertificeerde partner zijn.