skip to Main Content

Henstek Wijchen BV weet dat zeker in de voedingsindustrie worden aan pijpleidingen en technische installaties strenge eisen gesteld. De belasting is vaak hoog en continuïteit is belangrijk. Henstek Wijchen BV heeft ervaring met engineering, productie en onderhoud van leidingsystemen die aan deze eisen tegemoetkomen.

We ondersteunen onze opdrachtgevers met praktijkgerichte adviezen en voeren nieuwbouw- en renovatieprojecten uit. Wij kunnen leidingsystemen produceren in traditioneel gelaste (Tig/Co2) uitvoering, fitwerk of met Victaulic onderdelen. Productie vindt plaats in onze moderne prefabricagehal en monteren op locatie. We zijn niet alleen thuis in de prefabricage en installatie van leidingwerk. Wij hebben ook ruime ervaring met nieuwbouw van installaties en onderhoudstops in fabrieken. Of het nu gaat om een monodisiplinair of turnkey –project.

De projectleiders zijn uw centrale aanspreekpunt nemen zij de volledige verantwoordelijkheid voor aansturing en kwaliteit. Van het prille begin tot de uiteindelijke oplevering. Henstek Wijchen BV zorgt voor vakkundige plaatsing van pijpleidingen en installaties. Of het nu gaat om het inpassen van vervangende pijpstukken tijdens een stop, of het plaatsen van leidingen als onderdeel van een nieuwbouwproject.